خروجی از سختی گیر های رزینی بدلیل داشتن محلول سدیم برای آشامیدن مناسب نیست . سختی گیر رزینی یک کپسول فولادی و یا فایبر گلاس یا استنلس استیل است که با ابعاد مناسب و با ضخامت مناسب ساخته می شود که در داخل آن از بستر سیلیس در پایین وروی آن رزین استفاده می شود ، در بالاترین و پایین ترین نقاط این کپسول نازل های آب پاش و جمع آوری آب نرم تعبیه می شود .

 

 

 

کاربرد سختی گیر رزینی

 

 

ازسختی گیر های رزینی در موارد زیر استفاده می شود :

 

 

 

سیستم های تهویه مطبوع

 

تغذیه آب دیگ های بخار

 

تغذیه آب برج های خنک کننده

 

تصفیه ی فاضلاب

 

خشکشویی ها و رستوران های بزرگ​

 

تجهیزات اسپری کردن آب

 

 

 

 

 

طریقه نصب سختی گیر رزینی

 

 

 

 

طریقه نصب سختی گیر رزینی

 

 

 

 

 

نکته : در حین بهره‌ برداری از سختی گیر رزینی اطمینان حاصل کنید که فشار نسبی داخل مخزن بین 1 تا ۵ بار است . اگر فشار داخل مخزن کم تر از 1 بار باشد ، در آب‌بندی شیر نیمه‌اتوماتیک و مکش آب نمک اختلال ایجاد خواهد شد.  همچنین در فشار های بالا ممکن است قطعات شیر نمیه‌اتوماتیک صدمه ببیند . در هر حال بهره‌برداری از شیر نیمه‌اتوماتیک در فشار های بالاتر از ۵/۲ بار به هیچ وجه توصیه نمی‌گردد . سختی آب تصفیه شده خروجی از سختی‌گیر رزینی همواره باید با دستورالعمل‌های ارائه شده در مورد آزمون سختی آب مورد آزمایش قرار گیرد و به محض این که سختی آب از مقدار مشخص برای دستگاه مصرف کننده بیشتر شد ، باید بلافاصله نسبت به احیای رزین اقدام کرد.

 

 

 

سختی گیر رزینی فایبر گلاس

 

 

ورودی و خروجی های کپسول اصلی سختی گیر به شیر چند راهه متصل می شود که محل اتصال آب ورودی و خروجی به سختی گیر نیز هست و می توان به وسیله آن مسیر آب را تغییر داد . ( شیر های چند راهه سختی گیر به سه صورت دستی ، نیمه اتومات و اتومات هستند )

 

به همراه کپسول سختی گیر رزینی همیشه یک تانک آب به ظرفیت مشخص قرار دارد که محل نگهداری محلول آب و نمک است . (در منابع سختیی گیر های با ظرفیت بالاتر از پمپ های همزن آب نیز جهت انحلال نمک استفاده می شود )

 

 

 

سختی گیر رزینی فایبر گلاس

 

سختی گیر مغناطیسی

سختی گیر مغناطیسی

 

استفاده از سختی گیر مغناطیسی به هیچ عنوان سبب جذب و از بین رفتن مواد محلول و رسوب گذار در آب نمی شود بلکه میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سختی گیر مغناطیسی در محل نصب سبب تغییر و منظم کردن یون های آب شده و از ایجاد رسوب به جدار ها جلوگیری به عمل می آورد.  سختی گیر های مغناطیسی بصورت فلنچی یا رزوه ای هستند و در طول لوله نصب می شوند و به هیچ تجهیز دیگری در نصب نیاز ندارند.

 

 

 

سختی گیر الکترو مغناطیسی

 

 

 

 

سختی گیر الکترو مغناطیسی 

 

عملکرد سختی گیر الکترو مغناطیسی کاملا شبیه به سختی گیر های مغناطیسی است با این تفاوت که نیروی مغناطیسی توسط نیروی الکتریکی ایجاد شده و تماما پس از اتمام کار لوله کشی بر روی لوله پیچیده می شوند .

 

 

 

سختی گیر و رسوب زدا با امواج رادیویی الکترونیکی

 

 

یک سیستم سختی گیر و رسوب زدا با امواج رادیویی است که جهت مقابله با انواع رسوب، خوردگی و جلبک و باکتری طراحی شده است. این تکنولوژی این قابلیت را دارا است که بدون استفاده از الکترود از روی لوله، در داخل سیال یک جریان الکتریکی را به سیال درون لوله القا نماید  سختی گیر و رسوب زدای الکترونیکی رادیویی بدون نیاز به تغییر در سیستم لوله کشی پس از اجرا بر روی لوله به راحتی نصب می شود و سیگنالی را به سیال داخل لوله ( آب ) می فرستد. این سیگنال ایجاد شده امواج رادیویی که در باند AM رادیویی می باشند .


سئو حرفه ای فروشگا های اینترنتی   ,سختی ,گیر ,آب ,های ,رزینی ,    ,سختی گیر ,گیر رزینی ,  سختی ,می شودمنبع

اطلاعاتی کاربردی در مورد تخته وایت برد

چرا نصب وایت برد را به شرکت بسپاریم

چطور از وایت برد استفاده کنیم

طراحی سایت فروشگاهی توسط اطلس

انجام پایان نامه

چه وایت بردی برای شما مناسب تر است

تور دبی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

خرید لوازم یدکی لودر 400 پانوراما خرید و فروش لوازم یدکی بیل مکانیکی هیوندا پشتیبانی مشتری دونه دونه یادگیری دروس کنکور با حرف آخر fidaxo seo خرید و نصب پیچ و رولپلاک نمای ساختمان Soroush Dadashi Official Website cooling-tower