سونا بخار دارای محیطی گرم و مرطوب است و بایستی هر دو عامل دما و رطوبت نسبی به طور مجزا کنترل و در حد مطلوب نگه داشته شود .

 

  سونا بخار ها دارای دمای در حدود 35 تا 45 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی حدود 95% تا 100% می باشند .

 

 از آنجایی که دمای بخار در لحظه ورود به اتاقک سونا در حدود 110 تا 115 درجه سانتی گراد می باشد ( فشار بخار 2 تا 4 اتمسفر می باشد ) ، با برخورد به بدن ، باعث سوختن وحشتناک پوست می گردد . برای جلوگیری از این حالت ،   زیر نیمکت هایی که محل نشستن کاربران می باشند ، فضایی به عمق 0.5 متر در نظر گرفته می شود که این بخار ورودی در لحظه اول ، به این فضا وارد شود و به علت افت فشار ، دمای آن به طور ناگهانی افت پیدا کرده و به حدود 75   تا 80 درجه سانتی گراد برسد .

 

 اصولا فاصله محل های تزریق بخار از یکدیگر 70سانتی متر در نظر گرفته می شود ، ولی اگر فضا محدود باشد می توان آن را تا حدود 50سانتی متر کاهش داد ، زیرا پس از چند دقیقه بخار تمام اتاق را فرا می گیرد و تقریبا شرایط ایده   آل فراهم می گردد .

 

 در سونا بخار برای کنترل شرایط مورد نظر ، یک رطوبت سنج ( هیومیدیستات ) و یا ترموستات به شیر برقی ورودی بخار فرمان می دهد ، و مشعل دیگ بخار نیز توسط فشار سنج دیگ بخار کنترل می شود. 

 

 به طور اتوماتیک در دیگ های بخار سونا بخار ، مشعل می تواند بخار را همیشه در دما و فشار مورد نظر نگه دارد ، پس احتیاجی به کنترل مشعل وجود ندارد و فقط باید میزان بخار ورودی به اتاق سونا کنترل شود که برای کنترل آن نیز   می توان از شیر برقی استفاده کرد .

 

 

 

 

 

سونا بخار

 

 

 

 

 

 ترزیق مستقیم بخار به سونا بخار ( روش رایج )

 

 

 در این روش برای بالا بردن رطوبت نسبی و دما ، از تزریق مستقیم بخار به محیط استفاده می شود و واضح است که تنها روی یکی از دو عامل دما و رطوبت نسبی می توان کنترل داشت و این از مهم ترین معایب این شیوه می باشد .

 

 

 

 معایب روش تزریق مستقیم بخار به سونا بخار

 

 

عدم کنترل رطوبت و دمای سونا بخار بطور مستقل

اختلاف درجه حرارت در محل خروج بخار با سایر نقاط و احتمال سوختگی در صورت بی احتیاطی

سوزش مخاط ریه بر اثر تنفس بخار اشباع

سوزش پوست بر اثر حرکت و جابجایی هوای داغ محیط

انتقال حرارت شدید از محیط به دیواره های اطراف ، بر اثر تقطیر زیاد بخار روی سطوح داخل و در نتیجه بالا بودن درجه حرارت دیوار ها

مصرف بخار و عدم برگشت کندانس به دیگ

عدم تزریق مواد معطر و بخور به هوای محیط

وارد شدن شوک حرارتی به دیگ ، در اثر ورود جریان آب سرد تغذیه به دیگ

خوردگی شدید دیگ بر اثر ورود جریان آب سرد تغذیه به دیگ

خوردگی شدید دیگ به علت مصرف مداوم آب تغذیه حاوی اکسیژن و گاز کربنیک

 

 

 لازم به ذکر است :

 

 که چون سیستم های بخار برای اینگونه مصارف کوچک می باشند ، بنابراین دی اریتور و تزریق مواد شیمیایی کاربرد ندارد و در خیلی موارد حتی سختی گیر هم بکار برده نمی شود . در چنین شرایط سنگینی ، دیگر زیرکش کردن دیگ ( Blow Down ) هم کمکی نکرده و کماکان این شوک ، رسوب و خوردگی بر دیگ تحمیل می کند .

 

 


سئو حرفه ای فروشگا های اینترنتی   ,بخار ,، ,دیگ ,سونا ,کنترل ,    ,سونا بخار ,به دیگ ,بر اثر ,رطوبت نسبیمنبع

اطلاعاتی کاربردی در مورد تخته وایت برد

چرا نصب وایت برد را به شرکت بسپاریم

چطور از وایت برد استفاده کنیم

طراحی سایت فروشگاهی توسط اطلس

انجام پایان نامه

چه وایت بردی برای شما مناسب تر است

تور دبی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

Stanleybyhplx969 Diary اجناس فوق العاده کولر گازی اجنرال اینورتر قیمت تابلو پلکسی موسیقی ایرانی و خارجی آپشن خودرو | گندم کار بلوک سبک پوكه ای هر چی بخوای پارکت آرتا فیلم , اهنگ , خبر , سریال